DomJur

DomJur.nl naar deLex Media

De website DomJur.nl komt vanaf half oktober 2021 in handen van deLex Media. DomJur.nl publiceert jurisprudentie met betrekking tot domeinnamen en .nl-domeinnamen in het bijzonder. deLex zet de website in aangepaste vorm voort en blijft nieuwe jurisprudentie publiceren. De uitsprakendatabase van domjur.nl blijft na de overdracht, hetzij beperkt, voor iedereen beschikbaar.

 

Over DomJur.nl

Op DomJur.nl publiceerden de rechtenfaculteit van de Tilburg University en SIDN tot nu toe Nederlandse uitspraken en artikelen met betrekking tot domeinnamen en .nl-domeinnamen in het bijzonder. Daarnaast vindt u op de website uitspraken in het kader van Notice-and-Take-Down, waarbij het gaat om de verantwoordelijkheid van bijvoorbeeld registrars en hostingbedrijven. DomJur.nl ontstond in 2002 door een samenwerking tussen SIDN en rechtenfaculteit van Tilburg University en publiceerde sindsdien meer dan 1.400 uitspraken.

 

Nieuwe website

Vanaf half oktober treffen bezoekers van DomJur.nl een nieuwe website aan, maar met de vertrouwde uitsprakendatabase. Naast dat het uiterlijk van de website verandert, is een belangrijke verandering dat toegang tot de uitspraken door deLex op termijn in abonnementsvorm wordt aangeboden. Belangrijk om hierbij te benoemen is, dat het voor iedereen mogelijk is om voor 30 dagen een gratis proefabonnement af te sluiten. Op deze manier blijven de gepubliceerde uitspraken voor iedereen toegankelijk.

 

DomJur-nieuwsbrief

Als abonnee op de DomJur-nieuwsbrief ontvangt u maandelijkse de meest recente domeinnaamjurisprudentie in uw mailbox. deLex Media zal de DomJur-nieuwsbrief een vervolg geven. Wilt u de DomJur-nieuwsbrief van deLex niet ontvangen, meldt u zich dan af voor de DomJur-mailings via de link onderin deze mail.

 

Over deLex Media

deLex Media is een in Amsterdam gevestigd innovatief mediabedrijf. deLex is opgericht in 2005, met meer dan 25 jaar ervaring in legal publishing. Een niche-uitgeverij met een duidelijke focus op online publiceren, (digitale) tijdschriften, databases en websites. deLex Media richt zich op juridische professionals in de rechtsgebieden intellectuele eigendom en het ICT-recht. Andere juridische gebieden waar deLex Media actief is: Mediarecht, Privacy, Telecom, Reclame, Life Sciences, Cyber Security en Data.