Colofon

Over Domjur.nl

Op Domjur.nl publiceerden de rechtenfaculteit van de Tilburg University en SIDN tot nu toe Nederlandse uitspraken en artikelen met betrekking tot domeinnamen en .nl-domeinnamen. Daarnaast zijn er op de website uitspraken in het kader van Notice-and-Take-Down te vinden, waarbij het gaat om de verantwoordelijkheid van bijvoorbeeld registrars en hostingbedrijven. Domjur.nl ontstond in 2002 door een samenwerking tussen SIDN en rechtenfaculteit van Tilburg University en publiceerde sindsdien meer dan 1.400 uitspraken. 

 

Domjur.nl wordt op dit moment uitgegeven door deLex Media. De databank wordt dagelijks bijgehouden met jurisprudentie en actualiteiten op het gebied van domeinnamen en .nl-domeinnamen in het bijzonder. De inhoud van de databank is bedoeld voor juristen, maar bevat ook informatie voor bezoekers die in mindere mate bekend zijn met domeinnamen en samenhangende juridische aspecten.

 

Nieuwe website

De website van Domjur.nl is vernieuwd, maar bevat nog steeds de vertrouwde uitsprakendatabase. Toegang tot de uitspraken zal op termijn in abonnementsvorm worden aangeboden. Het is mogelijk om voor 30 dagen een gratis proefabonnement af te sluiten. Op deze manier blijven de gepubliceerde uitspraken voor iedereen toegankelijk.

 

Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan hier in voor de maandelijkse gratis nieuwsbrief.

 

Citeertitel

Domjur (bijv. ‘Perspublicaties huurders deels onrechtmatig’, Domjur 5 februari 2020; bij jurisprudentie: Domjur 2020 (De Persgroep tegen Soliditry)).

 

Redactiesecretariaat

Uitspraken over domeinnamen kunt u insturen voor publicatie. U kunt deze sturen naar onze redactie, redactie@delexmedia.nl

Korte Leidsedwarsstraat 12 II

1017 RC Amsterdam

 

Uitgever

deLex B.V.

Claudia Zuidema, czuidema@delex.nl.

Korte Leidsedwarsstraat 12 II

1017 RC Amsterdam